Sunday, November 22, 2009

"sa vrei pana la mie, sa poti pana la suta"

"Traim ca intr-un circ de purici." (Connie Larkin) Invatam sa sarim in borcan fara sa ne lovim de capac, adica sa fim safe. Apoi, cand ni se ofera posibilitatea de a sari afara din borcan, nu mai putem pentru ca ne-am antrenat prea tare sa sarim sub nivelul capacului ca sa nu ne lovim.

Asa se face ca desi noi ne cunoastem intr-un fel, cand iesim in lume ne surprindem intorcand capul in cealalta parte cand cineva arunca gunoaie pe strada, langa noi, sau chiar razand cu cinism sau amuzati la remarcile nesimtite ale altora. Am "invatat" sa jucam mic, sa vrem doar cat vedem ca ne este accesibil si sa nu speram. Cand uneori se deschide capacul, brusc ne imbolnavim de agorafobie! "E oare bine asa?" "Nu cumva asta o sa ne afecteze mai tarziu?" "Asta nu-i pentru noi!" "Daca nu merge? Atunci ce ne facem maine?"

Cum ar fi sa traim azi?! Cum ar fi sa ne luam aparatul si sa desenam lumea asa cum ne place noua?! Pana la urma, fericirea e o stare de spirit, este despre A FI, nu despre A AVEA!



1 comentarii:

Catalin said...

Frumoase insecte. Parcă au rămas neschimbate de când alergam după ele. Din păcate sufletele noastre s-au schimbat. Nu mai avem timp să ne bucurăm când ne uităm la ele.

Related Posts with Thumbnails

Copyright


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Toate imaginile si textele nemarcate altfel, aflate pe acest site sunt proprietatea autorului şi nu pot fi folosite integral sau parţial fără permisiunea acestuia.

ACEASTA E LUMEA IN CARE TRAIM:










Validation



Pranav Mistry: The thrilling potential of SixthSense technology


La Freestyle Revolution Roumaine from PeRole.Ro on Vimeo.


Manifest




 

blogger templates | Make Money Online