Sunday, November 08, 2009

Alb si negru

Ieri si azi am avut "workshop" despre fotocompozitie si arhitectura cu un guru in ale fotografiei, cu tipul asta! Inceputul a fost "tare": "Intrebati-ma!". Ce sa-l intrebi?! ...ca sa intrebi ceva trebuie sa ai niste nedumeriri. ...ca sa ai niste nedumeriri ar trebui sa ai idee de subiect si sa incerci sa potrivesti perceptiile cu realitatea. Cam dificil sa intrebi asa, "pe uscat"... "Ce sa te intrebam?" ..."Nu stiu, orice! Orice in domeniul fotografiei, binenteles!"... pauza! ...Cam asa a debutat acest workshop. Cum a continuat? Pur si simplu dificil, cu contre si argumentatii pe diferite fotografii de pe net, cu notiuni importante despre fotocompozitie, perspectiva, culoare... iar azi cu o LECTIE pe "teren" la Muzeul Enescu. Rezultatele pentru mine au fost astea:

1. incadrari:

2. Exercitiu portret:

am inteles ca prima nu e tocmai ok pt ce-i "ïntra" ingura:

3. Apoi au fost jocuri de arcade...

4. Intre timp am "ïmpuscat" si pe langa tema inspirat de noua "joaca"...


...sau scari...


...si am incercat si ce nu credeam ca ma va atrage vreodata sa fac: jocuri cu blur sau cu lumini si umbre:


Cam asta a fost tot in interior. Apoi am iesit afara si lectia a continuat. Pastrez studiul liniilor curbe si ce am facut pe afara pentru un post ulterior ca deja s-au adunat cam multe fotografii si e tarziu. Noapte buna!

...sau buna dimineata, buna ziua...

1 comentarii:

Sorin Stuparu said...

Intr-adevar interesant workshopul cu Florin C, iar modul transant cu care trece peste fotografiile nereusite, ca si incadrare, ca si compozitie, etc. este extraordinar. Ai ce invatza de la el.

Frumoase franturi/exercitii, imi plac.

Related Posts with Thumbnails

Copyright


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Toate imaginile si textele nemarcate altfel, aflate pe acest site sunt proprietatea autorului şi nu pot fi folosite integral sau parţial fără permisiunea acestuia.

ACEASTA E LUMEA IN CARE TRAIM:


ValidationPranav Mistry: The thrilling potential of SixthSense technology


La Freestyle Revolution Roumaine from PeRole.Ro on Vimeo.


Manifest


 

blogger templates | Make Money Online