Sunday, November 29, 2009

Victorie BUTE!

Ce meci frumos! Ce curat! Ce clar!
Bute a fost magnific! Puternic dar suplu, usor dar cu un brat de fier!












3 comentarii:

bogudan said...

surprinzator cat de putini au observat... cam 3o de secunde la sport si apoi folbalul romanaec cu ala care scuipa si ala care si-a luat masina nou si ala care asculta manele.

AnDRAW said...

Ai fi surprins sa vezi ce reactii am primit pe mail ca am transformat un grup de fotografie in unul de sport (cica!). Nu am avut o singura reactie care sa arate ca cineva vede o frumusete alaturata unei puteri si unei stradanii si totul incununat de glorie! Si si mai putini au inteles metafora cu ornamentele din fier-beton. Lumea e mult prea incrancenata pe pozitii... A disparut oare supletea si eleganta?!

Sorin Stuparu Fotograf said...

E blogul tau si poti sa scrii ce simti, ce vrei. Personal am deschis blogul ca ne-a cerut Feri, si initial nu m-a atras prea mult ideea, eu postam pe Flickr. Apoi am vazut asta ca un exercitiu de exprimare libera, avand totusi o coerenta. Dupa care mi-am dat seama ca ma simt bine cand impartasesc si altii starea si vibreaza pe aceeasi frecventa cu mine.
Iar Bogdan are dreptate cu cele 30 de secunde in care cei de la stiri au amintit in treacat de victoria la box, in rest niste repetiti de parade militare, niste candidati obositi, niste crime si asta-i educatia poporului. Bun asa...

Related Posts with Thumbnails

Copyright


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Toate imaginile si textele nemarcate altfel, aflate pe acest site sunt proprietatea autorului şi nu pot fi folosite integral sau parţial fără permisiunea acestuia.

ACEASTA E LUMEA IN CARE TRAIM:










Validation



Pranav Mistry: The thrilling potential of SixthSense technology


La Freestyle Revolution Roumaine from PeRole.Ro on Vimeo.


Manifest




 

blogger templates | Make Money Online