Sunday, August 01, 2010

Nu am mai fost la un concert rock nici nu mai stiu de cand! Cred ca de la Rolling Stones! ...

Acum, un amic m-a chemat in Fabrica sa vad ce se mai intampla, sa ascult cum mai suna metalele romanesti, mai gotice sau mai 'grele'. M-am dus cu inima indoita, din curiozitate si cumva din obligatie, nevrand sa ofensez un om minunat pe care abia l-am descoperit.

Ma asteptam sa vad pogo si 'vulpi' (vome) si pustani ciuntiti si oameni ciudati cu care sa nu poti schimba doua vorbe... Fata de voi toti care ati fost acolo imi cer scuze si va rog sa ma acceptati inapoi intre voi! Am gasit rockeri mai vechi si mai noi, oameni care traiesc pentru libertatea asta cu pasiune dar nu cu incrancenare! Am gasit fotografi si am gasit cu deosebita surprindere ca magazine serioase sustin festivaluri serioase de rock.

Am avut o seara excelenta si am cunoscut oameni si mi-am adus aminte de tinerete. Mai jos sunt cateva imagini cu oamenii din acea seara si probabil ca mai tarziu o sa postez si cateva imagini din cele doua concerte.

1 comentarii:

Kostak said...

Faina treaba, zau asa! Te gasesc indirect, prin intermediul Ralucai si, mai mult, pe langa ca habar n-aveam ca iti place fotografia, descopar cu placere ca ai si mana, si ochi... si obiective luminoase (m-as hazarda sa spun ca-s L-uri de la Canon, nu?). Frumos. Keep on going!
Costin

Related Posts with Thumbnails

Copyright


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Toate imaginile si textele nemarcate altfel, aflate pe acest site sunt proprietatea autorului şi nu pot fi folosite integral sau parţial fără permisiunea acestuia.

ACEASTA E LUMEA IN CARE TRAIM:


ValidationPranav Mistry: The thrilling potential of SixthSense technology


La Freestyle Revolution Roumaine from PeRole.Ro on Vimeo.


Manifest


 

blogger templates | Make Money Online