Sunday, January 09, 2011

Excursie foto pe Strada Liniei

Am iesit ieri cu Orasul intr-o descoperire a Bucurestiului, pe Strada Liniei. A fost o experienta minunata condusa cu prietenie si har de un impatimit de fotografie, de oameni si de Bucuresti - cel putin asa l-am perceput eu la primul contact pe Andrei Birsan.

Mai jos sunt cateva fotografii cu oamenii care au participat si cu lucrurile frumoase ce pot fi vazute intr-o zi insorita de ianuarie in Bucuresti. Mai tarziu o sa postez cate ceva si despre Strada Liniei... Pana atunci un preview aici, pe situl asociatiei Bucurestiul meu drag, fotografii cu titluri sugestive.







































9 comments:

  1. Franturi de Bucuresti!In unele locuri ..animatie...crengutele pline de promoroaca...e viata!"Nu stiu de ce/Pe cat m-afund in viata, ma simt atras de fleacuri omenesti/Si-mi place-n anotimpul de vacanta /...Sa-ntarzii, ..sa raman in Bucuresti".Tu chiar esti indragostit de Bucuresti!!!! (Am momente cand ma simt..precum omuletul acela de zapada....)

    ReplyDelete
  2. soare, cer albastru si banuiesc ca manusi mai groase :D

    ReplyDelete
  3. Cam asa e atmosfera de fiecare data. Sunt frumoase fotografiile. La mai multe excursii marca orasul.ro!

    ReplyDelete
  4. Wonderful mood, image, atmo ... ;)

    ReplyDelete
  5. foarte dragute poze :) cele cu turturi imi plac cel mai mult

    ReplyDelete
  6. ingrozitor oras insa vad ca are si parti interesante, detalii mai exact.
    O zi la fel de insorita!

    ReplyDelete
  7. excelent fotoreportajul ....realitate bucuresteana...s-auzim numai de bine

    ReplyDelete
  8. zapada asta, care mai acopera cate ceva. e frumos ca oamenii incearca sa mai aduca la lumina ceva din farmecul Bucurestiului, chiar si asa insolit cum e el...

    ReplyDelete