Wednesday, May 09, 2012















"Fiecare fotografie trebuie sa contina explicatii (locul si povestea sa)." ...va las pe fiecare dintre voi sa scrieti povestile cu cavaleri si printese, cu serbi si mestesugari, cu cersetori si dueluri si talharii... Locul este minunat: Cetatea medievala Sighisoara. De fiecare data cand ma intorc ma intampina detalii inca nedescoperite, cu noi julituri pe pereti, cu culori turbate sau calde... Fiecare zid, fiecare umbra, fiecare stalp se imbata cu lumina si spune alta poveste in fiecare zi, in fiecare ora.














E o singura cetate medievala din Europa inca locuita. Caini si oameni si turisti (unii dintre ei intra totusi la categoria oamnei) isi intersecteaza traiectoriile, privirile, destinele...







2 comentarii:

Passiflora21 said...

Ma bucura intalnirea cu cel de-al doilea oras in care mi-ar fi placut sa locuiesc, daca ar fi fost sa aleg! Am fost de doua ori la "Festivalul de arta medievala"...impresii la superlativ! Ma surprinde, (tot in mod placut), postarea ta cu Charles Bukovski.....cu "colectia sa de demoni interiori, condimentata cu muzica, clasica, whisky si tabac".

2cents said...

Foarte faina mai ales ca idee si structura, succese!

Related Posts with Thumbnails

Copyright


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Toate imaginile si textele nemarcate altfel, aflate pe acest site sunt proprietatea autorului şi nu pot fi folosite integral sau parţial fără permisiunea acestuia.

ACEASTA E LUMEA IN CARE TRAIM:










Validation



Pranav Mistry: The thrilling potential of SixthSense technology


La Freestyle Revolution Roumaine from PeRole.Ro on Vimeo.


Manifest




 

blogger templates | Make Money Online